Biografia

Asoc.Prof.Dr. Mehmet Nuri ERDEM

MNE gallery

Asoc.Prof.Dr. Mehmet Nuri Erdem ka lindur në Tokat në vitin 1977. Shkollimin fillor dhe të mesëm i kreu në Tokat.

Edukimin në mjekësi të filluar me 1996 në Fakultetin e Mjekësisë Cerrahpaşa të Universitetit të Stambollit e përfundoi në vitin 2002.

Ndërmjet viteve 2003 dhe 2008 u specializua në Ortopedi dhe Traumatologji në Spitalin e Florence Nightingale të Universitetit Bilim  të Stambollit pranë Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu.

Pas shërbimit ushtarak, ai përfundoi shërbimin e detyrueshëm në Spitalin Shtetëror Rajonal të Batmanit midis viteve 2009 dhe 2011.

Pas punës në spitale të ndryshme private në Stamboll, nga viti 2002 filloi të punojë në ordinancën e tij.

Në të njëjtin vit, ai u emërua si pedagog në Shkollën  Lartë Profesionale të Shëndetësisë në Universitetin Işık.

Në vitin 2019 morri titullin Docent.

Përveç specializimit në Ortopedi dhe Traumatologji, Mehmet Nuri Erdem, i specializuar në sëmundjet e shtyllës kurrizore dhe kirurgjinë e shtyllës kurrizore, është anëtar i Unionit të Mjekëve të Turqisë, Shoqatës  së Ortopedisë dhe Traumatologjisë dhe Shoqatës Turke të Kurrizit.

Përveç me skoliozën, kifozën, hernien e diskut, sëmundjet degjenerative të shtyllës kurrizore, tumoret e shtyllës kurrizore dhe traumat e shtyllës kurrizore, mirret dhe me sëmundjet e kyçeve, kalcifikimet e ijeve dhe gjurit, kirurgjinë e protezave dhe ndërhyrjet artroskopike.

Ka prezantime në shumë kongrese ndërkombëtare dhe kombëtare dhe artikuj në revista të ndryshme shkencore.

Ai ende vazhdon të punojë dhe pranon pacientë në klinikën e tij në Mecidiyeköy, Stamboll.

 

Ortopedi ve Travmatoloji Ekibimiz

Studimet Universitare

01/08/2022

Universiteti i Stambollit

Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa

Specializim në Mjekësi

02/09/2008

Universiteti i Stambollit

Fakulteti i Mjekësisë, Dega e Shkencave të Mjekësisë Kirurgjikale

Departamenti Ortopedi dhe Traumatologji

Titulli i tezës:

Kriteret për mbajtjen e nivelit të shkrirjes distale në L3 në vend të L4 në trajtimin kirurgjik të skoliozës idiopatike adoleshente me lakime të tipit Lenke 3C, 5C dhe 6C (2008)

Mentori i tezës:

Ayhan Nedim KARA